Wat betekent deelname voor u als ondernemer?

Stap 1: Aanmelden


Reglement

Alle aanmeldingen worden eerst getoetst aan de voorwaarden die in het wedstrijdreglement van de OPH zijn vastgelegd.

Wedstrijdreglement OndernemersPrijs Haaglanden

Nominaties
De aanmeldingen worden beoordeeld door een selectiecommissie waarin bedrijfskundige specialisten. De uitkomsten worden vertaald in een aantal genomineerden. De nominaties worden op 15 oktober bekend gemaakt waarbij een oorkonde hoort en natuurlijk de nodige publiciteit.

Finalisten
Uit de genomineerden kiest de jury op 1 november een drietal finalisten voor deelname aan de finale. Daarbij kijkt de jury naar de volgende aspecten:

  • Ondernemersvisie, -talenten, -vaardigheden
  • Financiële gezondheid
  • Onderneming in balans
  • HRM en maatschappelijkheid verantwoord ondernemen
  • Juridische huishouding
  • Economisch belang voor de regio

Daarnaast worden de genomineerden uitgenodigd op 30 oktober om zich via een korte pitch te presenteren aan de jury.

Stap 2: Ontvangen

Als u een van de finalisten bent wordt er extra informatie gevraagd en brengt een afvaarding van de jury in de eerste twee weken van november een bezoek aan uw bedrijf. De jury kan zich dan een realistisch beeld vormen van het reilen en zeilen van u als ondernemer en uw onderneming.

Stap 3: Presenteren

Tijdens de finale staan de finalisten in de schijnwerpers. Als u finalist bent moet u aanwezig zijn en krijgt u de gelegenheid om via een vraaggesprek u zelf en uw onderneming positief voor het voetlicht te brengen. Daarbij ondersteunen wij u met een videoproductie over u en uw onderneming.

Uitreiking
Na de presentatie van de finalisten wordt de winnaar bekend gemaakt. De  prijs wordt meteen uitgereikt en geldt vanaf dat moment voor het hele daarop volgende jaar.

winnaars.jpg
Winnaars
overdeprijs.jpg
Over ons
terugblik.jpg
Terugblik
nieuws.jpg
Nieuws