Wat betekent deelname voor u als ondernemer?

Stap 1: Aanmelden

Als ondernemer kunt u zich direct aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de OndernemersPrijs Haaglanden. Indien u een ondernemer of onderneming wilt voordragen gaat u naar dit formulier. De aanmeldingsperiode loopt van 1 juli tot 1 oktober.

AANMELDEN OPH 2020 »

Reglement
Alle aanmeldingen worden eerst getoetst aan de voorwaarden die in het wedstrijdreglement van de OPH zijn vastgelegd.

Wedstrijdreglement OndernemersPrijs Haaglanden

Nominaties

De aanmeldingen worden beoordeeld door een selectiecommissie waarin bedrijfskundige specialisten. De uitkomsten worden vertaald in een aantal genomineerden. De nominaties worden op 15 oktober bekend gemaakt waarbij een oorkonde hoort en natuurlijk de nodige publiciteit.

Finalisten
Uit de genomineerden kiest de jury op 1 november een drietal finalisten voor deelname aan de finale. Daarbij kijkt de jury naar de volgende aspecten:

  • Ondernemersvisie, -talenten, -vaardigheden
  • Financiële gezondheid
  • Onderneming in balans
  • HRM en maatschappelijkheid verantwoord ondernemen
  • Juridische huishouding
  • Economisch belang voor de regio

Daarnaast worden de genomineerden uitgenodigd op 30 oktober om zich via een korte pitch te presenteren aan de jury.

Stap 2: Ontvangen

Als u een van de finalisten bent wordt er extra informatie gevraagd en brengt een afvaarding van de jury in de eerste twee weken van november een bezoek aan uw bedrijf. De jury kan zich dan een realistisch beeld vormen van het reilen en zeilen van u als ondernemer en uw onderneming.

Stap 3: Presenteren

Tijdens de finale staan de finalisten in de schijnwerpers. Als u finalist bent moet u aanwezig zijn en krijgt u de gelegenheid om via een vraaggesprek u zelf en uw onderneming positief voor het voetlicht te brengen. Daarbij ondersteunen wij u met een videoproductie over u en uw onderneming.

Uitreiking
Na de presentatie van de finalisten wordt de winnaar bekend gemaakt. De  prijs wordt meteen uitgereikt en geldt vanaf dat moment voor het hele daarop volgende jaar.

AANMELDEN OPH 2020 »

nieuws.jpg
Nieuws
overdeprijs.jpg
Over de prijs
winnaars.jpg
Winnaars
meedoen.jpg
Meedoen