Disclaimer

Hoewel de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie of berichten die door gebruikers van de website via het internet worden verzonden. Bepaalde hyperlinks in deze site leiden naar websites buiten het domein en verantwoording van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden en zijn puur ter informatie van de bezoeker opgenomen. Wanneer deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden. Hoewel de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden worden onderhouden, wordt afgewezen.

De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met haar website.

Sylvia Grootscholten wint OPH2020

Winnaar OndernemersPrijs Haaglanden 2020: Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland

Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland Business & Group Travel uit Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.
Lees verder

Finalisten OPH2020 bekend

Drie ondernemers door naar de finale op 26 november 2019

Luc Blok van Luciano’s IJssalon, Sabine Zondag van PLUS Sabine Zondag en Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland Business & Group Travel staan op 26 november as. in de finale van de OPH2020
Lees verder

Genomineerden OPH 2020

Genomineerden OndernemersPrijs Haaglanden 2020 bekend

Voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 zijn zes bedrijven genomineerd. Uit de genomineerden kiest de jury begin november een drietal ondernemers voor deelname aan de finale.
Lees verder

OPH2020 op Business Haaglanden TV

Interview met Nicole Vrolijk en Annemieke Schiphuis

Rob Truijens van Business Haaglanden interviewt voorzitter Nicole Vrolijk en secretaris Annemieke Schiphuis over de OndernemersPrijs Haaglanden 2020.
Lees verder
nieuws.jpg
Nieuws
dewedstrijd.jpg
De Wedstrijd
overdeprijs.jpg
Over ons
winnaars.jpg
Winnaars
meedoen.jpg
Meedoen
terugblik.jpg
Terugblik
contact.jpg
Contact
nieuwsbrief.jpg
Nieuwsbrief