Disclaimer

Hoewel de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie of berichten die door gebruikers van de website via het internet worden verzonden. Bepaalde hyperlinks in deze site leiden naar websites buiten het domein en verantwoording van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden en zijn puur ter informatie van de bezoeker opgenomen. Wanneer deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden. Hoewel de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden worden onderhouden, wordt afgewezen.

De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met haar website.

Winnaar OndernemersPrijs Haaglanden 2023: Rolien van Groeningen

Winnaar OndernemersPrijs Haaglanden 2023: Rolien van Groeningen van KSV Facilitair

Rolien van Groeningen van KSV Facilitair is op woensdag 15 november 2023 de winnaar geworden van de OndernemersPrijs Haaglanden 2023.
Lees verder

Finalisten OndernemersPrijs Haaglanden 2023 bekend

Finalisten OndernemersPrijs Haaglanden 2023 bekend

De drie finalisten die op 15 november 2023 strijden om de OndernemersPrijs Haaglanden 2023 zijn bekend. Claudia Duinisveld van Ad Hoc, Reno Hilgersom van Hilgersom Horeca groep en Rolien van Groeningen van KSV Facilitair.
Lees verder

Genomineerden OPH 2023

Genomineerden OndernemersPrijs Haaglanden 2023 bekend

Voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2023 zijn maar liefst 8 Ondernemers genomineerd. Tijdens een spannende halve finale op 7 september kiest de jury uit de genomineerden een drietal ondernemers voor deelname aan de finale.
Lees verder

Young Entrepreneur Prijs

Een nieuwe en extra prijs voor de "Young Entrepreneur"

Vanaf 2023 wordt gelijk met de OPH prijs een nieuwe en extra prijs uitgereikt voor de "Young Entrepreneur". Deze prijs is speciaal bedoeld voor jonge ondernemers die maximaal 3 jaar bezig zijn met het opbouwen van hun bedrijf en niet ouder zijn dan 35 jaar.
Lees verder
nieuws.jpg
Nieuws
dewedstrijd.jpg
De Wedstrijd
overdeprijs.jpg
Over ons
winnaars.jpg
Winnaars
meedoen.jpg
Meedoen
terugblik.jpg
Terugblik
contact.jpg
Contact
nieuwsbrief.jpg
Nieuwsbrief