Blijf op de hoogte

Word jij dé ondernemer van het jaar?

14 juni 2019

De OndernemersPrijs Haaglanden geldt al jarenlang als dé prijs die ondernemers in de regio Haaglanden (Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar en Midden-Delfland). De prijs beloont excellent ondernemerschap. Uit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke commissie een aantal genomineerden. Hieruit kiest de jury eerst een drietal finalisten waaruit de uiteindelijke winnaar wordt gekozen.

In de selectiecommissie zitten vooral professionals op het gebied van bedrijfsvoering en bij de jury staat kennis van ondernemerschap centraal. Onafhankelijk juryvoorzitter is Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland.

De OndernemersPrijs Haaglanden is dit jaar te gast bij Den Haag Onderneemt. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag. Het vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag op dinsdag 26 november 2019. De finale en uitreiking van de prijs is een zelfstandig onderdeel van het middagprogramma.

De prijs wordt uitgereikt door de Haagse wethouder Richard de Mos. Zowel alle genomineerden als de finalisten ontvangen een oorkonde en worden meegenomen in de publiciteit rondom de OndernemersPrijs Haaglanden. Winnaars en genomineerden van de afgelopen jaren krijgen hier altijd veel erkenning voor.

Meedoen kan! Meld je vóór 1 oktober 2019 aan via het formulier op de website, waar ook alle informatie te vinden is: www.ondernemersprijs-haaglanden.nl/wedstrijd. Wie weet word jij wel de winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2020.

Fokker Terminal Den Haag