Blijf op de hoogte

Winnaars van de OndernemersPrijs Haaglanden 2019: Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven van JEM-id

23 november 2018

In het COMM in Den Haag vond donderdag 22 november 2018 de finale plaats van de OndernemersPrijs Haaglanden 2019. Een ondernemerswedstrijd waar het stimuleren van ondernemerschap centraal staat. De deelnemers aan de prijs zijn de afgelopen maanden door een vakkundige jury op tal van onderwerpen onderzocht, aan de tand gevoeld en beoordeeld.

De jury wees unaniem Martijn van Andel en zijn compagnon Jefry van den Hoeven van JEM-id uit Honselersdijk aan als winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2019.

Juryvoorzitter Hans Biesheuvel: "Van Andel en Van den Hoeven zijn ondernemers in hart en nieren, die elkaar ruim 20 jaar geleden hebben gevonden en sindsdien een uitermate sterk ondernemersduo vormen." Van Andel vormt het commerciële hart van de organisatie, terwijl Van den Hoeven het technische brein van de organisatie is.

"Zij hebben met hun vernieuwende ICT-benadering op knappe wijze een innovatieve hervorming van de AGF- en sierteeltsector bewerkstelligd. Van Andel en Van den Hoeven hebben daadkracht getoond door het geduld te bewaren en verliesgevende projecten de tijd te gunnen."

De jury ziet in Van Andel en Van den Hoeven twee vooruitstrevende ondernemers, ook als het gaat om de interne bedrijfsvoering. De keuze om te werken met een platte organisatie, die afwijkt van de traditionele bedrijfsvorming waarbij een zichtbare hiërarchie aanwezig is, heeft duidelijk gezorgd voor een prettige werkomgeving. Een terechte winnaar.

Nicole Vrolijk, voorzitter van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden, keek terug op een prachtige jaargang, met een feestelijke finale-avond als besluit: "Voor ons is het ieder jaar weer een mooie uitdaging om te laten zien dat er zulke goede ondernemers er in onze regio gevestigd zijn. Ook dit jaar is dat weer gelukt. Dat maakt de OndernemersPrijs Haaglanden niet alleen een prachtige prijs voor de winnaar en een mooi event om aan deel te nemen, maar het is ook een enorme inspiratiebron voor anderen."


In het midden vooraan, tussen hun collega’s, Jefry van den Hoeven (met beker) en Martijn van Andel van JEM-id.
Foto: Studio Oostrum

Winnaar
JEM id is een it-bedrijf waar men zich bezig houdt met het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van software oplossingen voor de agrarische- en sierteeltsector. Het bedrijf is gevestigd in Honselersdijk. Zie ook hun website www.jem-id.nl.