Referenties

Het winnen van de OndernemersPrijs Haaglanden is bijzonder. Het meedoen heel speciaal. De mensen die betrokken zijn bij de OPH kunnen dat zelf het beste vertellen. Zij zijn uw referentie!

"Zo’n nominatie laat je weer eens uitgebreid en kritisch naar je bedrijf en team kijken. We waren verrast en trots om als klein creatief bedrijf een mooie nominatie te krijgen in het woud van de vele Haagse bedrijven. Het was een enorme boost voor de teambuilding en een mooi uithangbord naar onze klanten. De nominatie heeft ons veel positieve exposure gegeven en een grotere bekendheid van onze fotostudio."

Hans Oostrum | Studio Oostrum | Genomineerd voor de OPH2012

   

"Het winnen van de Ondernemersprijs Haaglanden zorgde ervoor dat ProSpex een heleboel free publicity kreeg. Daarnaast is zo’n mooie award een goed verhaal bij gesprekken met nieuwe en bestaande klanten. De prijs is toch de bevestiging dat we samen met alle collega’s een onderscheidend bedrijf hebben opgebouwd dat een belangrijke rol speelt bij de generatie van nieuwe omzet voor onze klanten."

Leon Spek | Prospex | Winnaar OPH2012

 

"Meedoen werkt verfrissend! Zowel intern, naar de eigen partners en medewerkers, als extern, naar bestaande en potentiële klanten, mogelijke investeerders en subsidieverstrekkers. Je wordt gedwongen om antwoord te geven op vragen als: wat doen wij, waarom doen we dit en wat bereiken we ermee? Dat is op zich al de moeite waard. Genomineerd worden of de prijs winnen is de bonus."

Jeannette van Uffelen | Vitaliteit in Bedrijf | Juryvoorzitter OPH2014

   
   

Jan Duijndam wint OPH2018

woensdag 15-11-2017
Jan Duijndam van Hoeve Biesland uit Delfgauw heeft woensdag 15 november 2017 de OndernemersPrijs Haaglanden 2018 gewonnen.

Nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de OndernemersPrijs Haaglanden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen.